Tessa heeft van 2012 tot en met 2016 de opleiding logopedie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. In het derde jaar van deze opleiding heeft Tessa stage gelopen bij logopediepraktijk K. Aalbers. Daarnaast heeft zij stage gelopen in een verpleeghuis en ervaring opgedaan binnen het speciaal basis- en voortgezet onderwijs.

Na haar afstuderen is ze gaan werken bij een logopediepraktijk in Vlaardingen, waarbij ze ervaring heeft opgedaan op het gebied van o.a. afwijkend mondgedrag en spraak-taalproblemen. In de afgelopen twee jaar heeft zij zich verder verdiept in deze problematieken en de cursussen ‘OMFT’ (Oro Myo Functionele Therapie), ‘Nederlands met ondersteunende Gebaren 1’ en ‘Onderzoek en behandeling van spraakstoornissen bij schisis’ gevolgd.

Met veel plezier is Tessa m.i.v. 1 juni 2018 als all-round logopediste gestart op de vrijdag in Middelharnis. Vanaf half juli zal zij ook de dagen van Amy overnemen tijdens haar zwangerschapsverlof.

Tessa heeft affiniteit met het behandelen van kinderen, daarbij vindt ze de diversiteit die ze tegenkomt in het vak logopedie erg leuk!