Karin heeft van 2002 tot en met 2006 de opleiding logopedie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Inmiddels heeft zij veel ervaring als allround logopedist in de vrije vestiging. Sinds 2010 is zij tevens praktijkhoudster van deze logopediepraktijk.

In 2006 is Karin begonnen als logopediste in een revalidatiecentrum. Al gauw is Karin bij een logopediepraktijk in Rotterdam terecht gekomen waar zij de afwisseling van de vrije vestiging erg leuk vond. Vanaf 2007 is Karin werkzaam in deze logopediepraktijk.
Karin werkt op de locaties Goedereede, Ouddorp, Dirksland en Middelharnis en is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag.
Karin heeft zich bij laten scholen als Pre-verbaal logopediste. Dit houdt in dat zij kinderen helpt in de pré-linguale fase met eet- en drinkstoornissen. Ook is zij gespecialiseerd in kinderen met ernstige articulatieproblemen (Fonologische articulatieproblemen), COPD, het behandelen van kinderen met het syndroom van Down en stemproblematiek bij kinderen.
Zij heeft de cursus ‘méér dan larynxmanipulatie’ afgerond en heeft zich gespecialiseerd in Prompt.  Ook heeft ze basiscursus Sensorische Informatieverwerking (SI) bij Anders Kijken naar Kinderen gevolgd.
Naast het werken met kinderen, vindt Karin het erg leuk om met volwassenen te werken. Deze afwisseling maakt het werk zeer uitdagend!