Hoi! Ik ben Chantal. Ik woon in Dirksland samen met mijn man en dochter. Ik heb de opleiding logopedie gevolgd in Rotterdam en ik ben juni 2015 afgestudeerd. Na mijn afstuderen ben ik begonnen met werken in een vrijgevestigde praktijk. Het werken in een vrijgevestigde praktijk vind ik erg leuk omdat het zo afwisselend is. Ik heb inmiddels verschillende verdiepingscursussen gedaan. Ook dit vind ik altijd erg leuk en vooral dat het geleerde gelijk toegepast kan worden in de praktijk. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en ik vind het ook heerlijk om met een goed boek of een leuke serie op de bank te kruipen. Als het lekker weer is ga ik graag naar buiten om te wandelen of te fietsen.

 

Binnen de logopedie vind ik ondersteunende gebaren naast verbale taal erg interessant! Ik heb mij hier nog niet echt in verdiept omdat ik het gebruik ervan weinig tot niet tegenkom in de praktijk. Toch blijft het mijn interesse houden. Wat betreft cursussen lijkt PROMPT mij erg leuk en aanvullend. Ook een cursus gericht op lees/spellingsproblemen omdat dit steeds vaker in de praktijk aangemeld wordt.

 

Verder weet ik het nog niet. Qua cursussen moet het wel echt iets zijn wat voor mijn behandelingen meerwaarde heeft. Dat vind ik erg belangrijk!