Annelies heeft van 1992 tot 1996 de opleiding fysiotherapie gedaan aan de HR&O. Na stage te hebben gelopen in verpleeghuis de Corneliastichting te Zierikzee, in het Van Weel Bethesdaziekenhuis en de particuliere praktijk bij Fysiotherapie van den Berg, is ze daar ook gaan werken.

Na ruim 21 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, waarvan de laatste 9 jaar als oedeemtherapeut en fysiotherapeut bij oncologische revalidatie, werd het tijd voor een andere uitdaging.

Per 1 november is Annelies werkzaam als administratief medewerkster bij Logopediepraktijk Aalbers. Zij ondersteunt de logopedisten door o.a. het afhandelen van de inkomende en uitgaande post, het maken van de planning en het beantwoorden van de telefoon. Als u belt naar de praktijk is de kans groot dat u haar aan de telefoon krijgt. Ook kwesties als facturatie en personeelszaken neemt zij voor haar rekening. Zij werkt op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Annelies vindt het leuk om met mensen in contact te zijn en heeft graag veel afwisseling in haar werk. Dat houdt haar creatief en alert en zorgt ervoor dat het werk uitdagend blijft!