Anne Wil is geboren en getogen op Goeree-Overflakkee en woont in Middelharnis.

In 2011 is Anne Wil gestart met de opleiding logopedie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding heeft ze stage gelopen binnen verschillende settingen, waaronder een school, verpleeghuis en logopediepraktijk. In juni 2015 is ze afgestudeerd als allround logopedist.

Per november 2015 is Anne Wil werkzaam bij Logopediepraktijk K. Aalbers. In eerste instantie heeft zij Amy Adriaansen gedurende haar zwangerschapsverlof vervangen. Per  maart 2016 is ze bij ons in vaste dienst gekomen. Momenteel werkt ze de dinsdag, woensdag en vrijdag op de praktijk in Middelharnis. De donderdag zit zij op onze locatie in Ouddorp.

Anne Wil vindt het werken met kinderen erg leuk. Daarnaast heeft zij veel interesse in de verschillende vakgebieden rondom deze doelgroep. Ook vindt ze de afwisseling van het werken met volwassenen erg leuk en heeft ze interesse en ervaring met het behandelen van stemproblemen bij deze doelgroep.

Anne Wil heeft de cursus ‘Stemtherapie bij kinderen’, ‘Logopedie en Tandheelkunde’  ‘MetaTaal’  en ‘méér dan Larynxmanipulatie’ gevolgd.