FlorineFlorine heeft van 2010 tot 2014 de opleiding logopedie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. De opleiding logopedie heeft ze gekozen, omdat ze de diversiteit van het vak erg leuk en interessant vind en er veel van haar creativiteit in kwijt kan. Het werken met kinderen vindt zij heel erg leuk. Hier heeft ze dan ook haar focus op gelegd tijdens de opleiding. In de laatste twee jaar van haar opleiding heeft ze stages gelopen binnen de kinderrevalidatie en binnen het speciaal basisonderwijs.

Na haar opleiding is zij werkzaam geweest binnen het speciaal basisonderwijs, waar ze gewerkt heeft met kinderen met het downsyndroom en/of autisme. De complexiteit van deze doelgroep vindt zij bijzonder interessant. Ook heeft ze gewerkt in een logopediepraktijk. De verscheidenheid van vakgebieden binnen een praktijk spreekt Florine erg aan. Florine werkt sinds 1 mei 2015 met veel enthousiasme bij Logopediepraktijk K. Aalbers. Ze werkt op de maandag, donderdag en vrijdag in Middelharnis en op de dinsdag en woensdag in Stellendam.

Florine heeft zich gespecialiseerd in pre-verbale logopedie. Daarnaast wil zij zich nog graag verder verdiepen in de taal en spraak.