IMG_4763Amy heeft van 2005 tot en met 2009 de opleiding logopedie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. In het derde jaar van deze opleiding heeft Amy stage gelopen bij de logopediepraktijk in Middelharnis. Daarnaast heeft zij stage gelopen op een SBO-school en op een Kinderdagcentrum. Amy is vanaf 2009 werkzaam bij Logopediepraktijk K. Aalbers in Middelharnis, Oude Tonge en Ooltgensplaat.

Amy is allround logopedist. Ze heeft de cursus ‘OMFT’ (Oro Myo Functionele Therapie) gevolgd. Dit houdt in: slissen, duimen/vingerzuigen/speenzuigen, afwijkend slikken en mondademen. Verder heeft Amy affiniteit met het behandelen van kinderen met het syndroom van down. Zij heeft zowel de cursus ‘Leespraat’ als de cursus ‘Logopedie en Downsyndroom’ gevolgd. In 2014 heeft Amy de cursus PROMPT gevolgd. Ze wil zich de komende tijd verder verdiepen in articulatiestoornissen.

Uiteraard blijft Amy een allround logopedist en behandelt zij ook andere logopedische problemen bij volwassenen en kinderen. Deze afwisseling houdt haar alert en enthousiast!